Home
>
Groepslessen
>
SeniorenFitR>

SeniorenFitR>

SeniorenFit> lessen worden gegeven door ervaren trainers en bestaan uit oefeningen voor het gehele lichaam met de focus op kracht, conditie, buik en onderrug-stabiliteit. Uiteraard wordt er goed rekening gehouden met de individuele sporter. Zo is deze les ook ideaal voor mensen die met een lage belastbaarheid toch willen sporten.

Waarom sporten?

Bewegen is goed voor je motoriek en het geheugen. Het helpt om fit te blijven. Bewegen zorgt er namelijk voor dat het verouderingsproces geremd wordt; het is goed voor de ademhaling, bloedcirculatie, spieren en botten, het verkleint het risico op botbreuken, het heeft een positieve invloed op de mentale gezondheid, het evenwichtssysteem blijft hierdoor beter in tact, je blijft langer zelfredzaam en ook lijkt het een positieve invloed te hebben op het reduceren van dementie en Alzheimer. Reden genoeg dus om hier aandacht aan te schenken.

Op maandag van 11:15 tot 11:45 uur en donderdag van 10:30 tot 11:00 worden deze lessen verzorgd bij BeweegR. De kosten van deze lessen zijn:
✓ 1x per week SeniorenFit á 29,95 per maand
✓ 2x per week SeniorenFit á 39,95 per maand

Bekijk alle groepslessen in Tilburg.
© 2023 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria