Home
>
Diëtetiek
>
Blogberichten
>
Bananenpannenkoek

Recept / Bananenpannenkoek

Deze blijven favoriet en zijn echt ontzettend lekker. Heb je wat meer tijd in de ochtend, dan is dit een ideaal recept om mee te variƫren. Ook gezellig voor in het weekend, zowel voor jong als oud. Wil je de ontbijtje vaker eten, maar red je dat niet in de ochtend? Maak ze dan een avond van te voren klaar. Je hoeft de pannenkoek dan 's ochtens alleen nog maar op te warmen in de magnetron.

Benodigdheden:
  • Koekenpan

Ingrediƫnten voor 1 pannenkoek:
  • 1 theelepel olie
  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel havermout
  • 1 snufje kaneel

Bereiding:
  • Verwarm de olie in de koekenpan.
  • Prak ondertussen de banaan met een vork in een bakje.
  • Breek de eieren boven het bakje en klop door de banaan.
  • Meng het mengsel met de havermout en kaneel en bak in de koekenpan gaar.
  • Draai hem tussendoor voorzichtig om.
  • (serveer eventueel met vers fruit en magere kwark).

Voedingswaarde van 1 pannenkoek:
347 kcal / 36 gram koolhydraten / 14 gram eiwitten / 15 gram vetten
© 2023 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria