Home
>
Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Onze leefstijlcoaches voeren een Gecombineerde leefstijlinterventies (GLI) uit door middel van het COOL-programma. CooL staat voor Coaching op Leefstijl en is een traject voor mensen met obesitas of overgewicht met als doel gewichtsverlies en een betere kwaliteit van leven. Door middel van 8 groepsbijeenkomsten en 4 individule gesprekken per jaar streven we naar een gezonde levensstijl waarbij jij jezelf fitter en energieker voelt. Een gezonde levensstijl bestaat uit gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en een goede nachtrust. Het programma duurt in totaal 2 jaar om blijvend gedragsverandering te realiseren en gezondheidsproblemen te voorkomen.

Ons team bestaat uit ervaren leefstijlcoaches die een geaccrediteerde HBO-opleiding leefstijlcoaching hebben gevolgd en werken samen met de organisatie Zohealthy. Meld je direct aan via https://www.zohealthylife.nl/aanmeldformulier-begeleiding/

Wij ontvangen je graag in onze praktijk! Kom op afspraak of loop gewoon even binnen om onder het genot van een kopje koffie of thee uitleg te krijgen over hoe wij je het beste kunnen helpen.
Contact Lid worden
© 2024 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria