Home
>
Fysiotherapie
>
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

BeweegR biedt sportfysiotherapie als een specialisatie van de opleiding fysiotherapie. De sportfysiotherapeut van BeweegR richt zich in het bijzonder op het behandelen, begeleiden en adviseren van top- en recreatieve sporters.

De sportfysiotherapeut van BeweegR is een specialist op het gebied van herstel tot en met sportniveau, na blessures of ziekte en preventief.

Hoe helpt BeweegR jou met Sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut van BeweegR behandelt en geeft deskundige begeleiding en advies zodat je snel weer aan het werk kan en/of je sport kan beoefenen. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten of spieren, maar is ook bedoeld om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. BeweegR werkt intensief samen met andere disciplines zoals sportartsen, chirurgen, sportmasseurs en trainers.

Heb je een verwijzing nodig voor Sportfysiotherapie bij BeweegR?

Je kunt zonder verwijzing van je huisarts terecht voor sportfysiotherapie behandeling in het centrum van Tilburg. Sportfysiotherapie wordt in de aanvullende verzekering vergoed door alle zorgverzekeraars. Desondanks is het verstandig om je te laten informeren over je eigen verzekering en de polis voorwaarden. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt verschilt per zorgverzekeraar.

Contact Lid worden
© 2024 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria