Home
>
Groepslessen

Groepslessen bij BeweegR in Tilburg

Bewegen met de hoofdletter R> van Resultaat: dat is BeweegR. Met een groepsles ben je niet alleen fysiek bezig, maar ontmoet je ook anderen die werken aan hun fitnessdoelen.

Met onze fitness groepslessen werken we in kleine groepen – onder begeleiding van een personal trainer - aan jouw doel. Er is een ruime keuze aan groepslessen: van Crossfit tot yoga en van Bootcamp tot Obstacle Run training.

Samen fit worden

Bij BeweegR zien wij het als onze missie om mensen te leren hoe je (beter) kunt sporten. Of je nu werkt aan gewichtsverlies, krachttoename of stressvermindering, wij hebben de juiste les voor jou.

Door te sporten in kleine groepen kan een personal trainer gerichter aandacht geven. Daarnaast werkt samen sporten stimulerend én is het natuurlijk erg gezellig! Je werkt niet alleen naar jouw doel toe, maar ervaart ook plezier in sporten.

Samen bewegen, samen groeien. In onze groepslessen gaan we voor gedeelde energie, motivatie én succes.

Ons aanbod sport groepslessen

BeweegR biedt een groot aanbod aan groepslessen. Ontdek alle sport groepslessen en schrijf je in.

 

 

Cardio & high intensity

Deze groepslessen zorgen voor een flinke, maar leuke uitdaging. Met hoge intensiteit trainen we jouw lichaam en gaan we met plezier werken aan jouw conditie.

Kracht & Prestatie

Met deze groepslessen focussen we op krachttraining. We zorgen ervoor dat jij met de juiste technieken sterker en stabieler wordt.

Mind & Body

In onze Mind & Body groepslessen ga je bewust aan de gang met sport. We begeleiden jou om meer balans te creëren, terwijl je werkt aan jouw mentale en fysieke fitheid.

Specialiteiten

Bij BeweegR hebben we ook gespecialiseerde groepslessen. Deze lessen worden gegeven door onze ervaren en deskundige fysiotherapeuten en trainers. Met het gezelschap van anderen geniet je van een stimulerende omgeving zodat jij (weer) geniet van sporten.

Tarieven voor groepslessen

Groepslessen kun je bij ons afnemen per 4 weken. Check onze verschillende abonnementen hieronder.

 

 

Groupfitness

Bij onze toegankelijke groepslessen is iedereen welkom: van beginners tot gevorderden. Onder professionele begeleiding gaan we samen het beste uit jezelf halen, ongeacht je fitnessniveau.

  • Af te nemen per 4 weken
  • Minimaal 3 maanden geldig
  • Kort lidmaatschap

1x per week

€45,95 

2x per week

€53,95 

3x per week

€59,95 

Onbeperkt

€69,95

 

 

Seniorenfit

Met begeleiding van ervaren trainers focussen we ons op kracht, conditie en stabiliteit. Dit is een ideaal abonnement om op een veilige en effectieve manier te werken aan jouw gezondheid.

  • Af te nemen per 4 weken
  • Minimaal 3 maanden geldig
  • Kort lidmaatschap
  • Eenmalige inschrijfkosten van €30

1x per week

€29,95

2x per week

€39,95 

 

 

Flex Card

Geniet van ons ruime aanbod aan groepslessen met een Flex card. Het groepslessenschema vind je hier.

  • Dit abonnement gaat per 10 of 30 ritten
  • Eenmalige inschrijfkosten van €30

10 ritten kaart

€125,95

30 ritten kaart

€346,95 

 

 

Vrije Fitness

Met vrije fitness kun jij sporten wanneer je wilt. Geniet van onze goed uitgeruste fitnessruimte, waar je toegang hebt tot diverse apparatuur en gewichten.

  • Eenmalige inschrijfkosten van €30

1x per week

€31,95

Onbeperkt

€41,95

Veelgestelde vragen over groepslessen bij BeweegR

Welke groepsles past het beste bij mijn sportdoelen?
We snappen dat het moeilijk kan zijn om de juiste groepsles voor jou te kiezen. Van cardio tot kracht en van mindfull trainen tot onze specialistische trainingen: het aanbod is groot. Probeer voor jezelf te bepalen wat jouw doelen zijn en kijk welke training hierbij het beste past.

Heb je hierbij advies nodig? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Kan ik een proefles volgen voor groepslessen?
Ja! Ben je benieuwd naar een groepsles, maar wil je eerst ervaren hoe een training in de praktijk gaat? Dan kan je bij ons een proefles volgen.

Kan ik ook personal training volgen?
Bij BeweegR bieden we naast groepslessen ook 1 op 1 personal training.

Vinden de groepslessen binnen of buiten plaats?  
Dit is afhankelijk van het type groepsles. Zo vindt Yoga plaats als groepsles binnen onze overdekte sportschool. Groepslessen als Obstacle Run en Bootcamp vinden vooral op ons sportterrein buiten plaats.

Gratis proefles!

BeweegR werkt samen met

BeweegR BeweegR werkt samen met Viva la Fitness Tilburg BeweegR werkt samen met Tilburg Ten Miles BeweegR werkt samen met Tilburg Trappers BeweegR werkt samen met Beach Tilburg BeweegR werkt samen met MC2 BeweegR werkt samen met OUTREX

Contact Lid worden
© 2024 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria