Home
>
Personal Training

Personal training bij BeweegR Tilburg

Bewegen met de hoofdletter R> van Resultaat: dat is BeweegR. Afvallen, sterker worden of jouw conditie verbeteren? Wij hebben de expertise in huis.

Jij bepaalt jouw doelen, wij zorgen er samen voor dat je ze kunt bereiken. Met 1 op 1 personal training in Tilburg werken onze ervaren en bevlogen personal trainers aan jouw doel.

Sporten met de juiste techniek, kennis én plezier!

Bij BeweegR zien wij het als onze missie om mensen te leren hoe je (beter) kunt sporten. Kennis en techniek heb je nodig om oefeningen goed uit te voeren. Hoe beter jij de oefening doet, hoe effectiever de training én resultaten zijn. Samen met je personal trainer werk je naar jouw fitnessdoel en zorgen we ervoor dat je plezier hebt in sporten.

Vragen over personal training? Neem contact op!

Jij bepaalt je doelen, wij zorgen er samen voor dat je ze kunt bereiken

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Van weinig ervaring tot professional: onze personal trainers van Tilburg BeweegR staan voor je klaar.

Onze personal trainers begeleiden jou met:

 • Gewichtsbeheersing: gewicht aankomen of vetverlies
 • Sport performance: fittesten (politie, brandweer, militaire dienst)
 • Conditietraining, topsport en wedstrijd begeleiding
 • Krachttraining: spiermassa opbouwen en droogtrainen
 • Voeding: (sport)diëtetiek, voedingsschema
 • Sporten tijdens én na je zwangerschap

Elk personal training traject is uniek en maken we speciaal voor jou op maat. Wil je weten hoe jouw trainings- en voedingsschema eruit ziet? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee!

Levenslang fit met leefstijlcoaching

Wij geloven dat bewegen in elke leefstijl past. Daarom is leefstijlcoaching een belangrijk onderdeel van jouw personal training traject. Onze personal trainers helpen jou stapsgewijs bij het veranderen van jouw gedrag zodat je het sporten niet meer weg kunt denken uit je wekelijkse patroon. Zo leer je niet alleen correct sporten, maar geniet je een leven lang van fit en vitaal zijn.

Wij hebben aandacht voor jou

Door jarenlange ervaring hebben we gezien en gevoeld hoe belangrijk goede en persoonlijke begeleiding is voor resultaat en herstel. Het helpt als mensen je steunen, erkennen en motiveren. Dat als je kennis en kunde deelt, de kans op herstel groter is, en je het gewenste resultaat bereikt! 

Tijdens onze trainingssessies krijg je persoonlijke begeleiding die helemaal is afgestemd op jouw behoeften. Je personal trainer is er voor jou en zorgt ervoor dat je met de juiste houding sport – zowel fysiek als mentaal. Want een motiverende partner, wie wil dat nou niet?

Tarieven voor personal training

Personal training kun je bij ons afnemen per 4 weken. Daarbij geniet je van onbeperkt vrij trainen en krijg je gratis toegang tot alle groepslessen. Wil je samen met een vriend of vriendin personal training doen? Dat kan! Meld je dan samen aan en deel de kosten.

 

 

Lessen van 30 minuten

 • Af te nemen per 4 weken
 • Inclusief onbeperkt vrij trainen
 • Gratis toegang tot alle groepslessen

1x per week

€136,95 

2x per week

€251,95 

3x per week

367,95

 

 

Lessen van 60 minuten

 • Af te nemen per 4 weken
 • Inclusief onbeperkt vrij trainen
 • Gratis toegang tot alle groepslessen

1x per week

€251,95 

2x per week

€440,95 

3x per week

€682,95 

 

Veelgestelde vragen over personal training

Wanneer kan ik personal trainingssessies inplannen?
Personal training kun je bij ons afnemen per 4 weken. Aan de hand van jouw voorkeuren plannen we wekelijks de lessen met jou in. Dit verschilt dus per trainer.

Welke oefeningen ga ik doen met personal trainer?
Dit hangt sterk af van jouw doel. Wil je meer conditie opbouwen? Dan focussen we meer op uithoudingsvermogen met bijvoorbeeld burpees, jumping squats in HIIT (High-Intensity Interval Training) of circuitvorm. Voor krachttrainingen ga je onder andere aan de slag met squats, push-ups en lunges.Kan ik ook groepslessen volgen?
Ja! Naast personal training, geven we ook groepslessen.

Ik heb last van een blessure. Kan ik alsnog trainen met een personal trainer?
Tijdens een intake gesprek bespreken we alle wensen en behoeften, maar ook dingen die je graag wil aanpakken of waar je tegenaan loopt. Op basis daarvan maken we een gepersonaliseerd schema. Mocht je toch blijven rondlopen met een blessure, dan helpen onze fysiotherapeuten je graag op weg.

Gratis adviesgesprek!

BeweegR werkt samen met

BeweegR BeweegR werkt samen met Viva la Fitness Tilburg BeweegR werkt samen met Tilburg Ten Miles BeweegR werkt samen met Tilburg Trappers BeweegR werkt samen met Beach Tilburg BeweegR werkt samen met MC2 BeweegR werkt samen met OUTREX

Contact Lid worden
© 2024 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria