Benodigdheden:
- Snijplank
- Mes
- Contactgrill of (grill)pan
- Ingrediënten
- 2 volkoren wraps
- 1 banaan 2 eetlepels
- 100% pindakaas
- 2 handjes bevroren kersen
Bereidingswijze:
- Leg de wraps op 2 borden. Snijd beide wraps aan de onderkant tot de helft in. Bedenk dat de wrap uit 4 kwarten bestaat.
- Snijd de banaan in plakjes. Verdeel deze over een kwart van de wrap.
- Beleg 2 diagonale kwarten die schuin tegenover elkaar liggen met pindakaas.
- Beleg de overige kwart met wat kersen.
- Houdt je banaan en kersen over? Leg deze apart en gebruik voor garnering.
- Vouw de kwart die rechtsonder ligt over de kwart daarboven. Vouw vervolgens weer over de kwart daarnaast en tot slot over de kwart daar onder (pas op dat de kersen niet wegrollen). Je hebt dan een soort driehoek.
- Leg de wrap ongeveer 5-7 minuutjes tussen de contactgril, of bak 5-7 minuten elke kant in een (grill)pan.
- Leg de wrap op een bord en garneer eventueel met overgebleven banaan en kersen.
Voedingswaarde:
Circa: 291 kcal / 39 g koolhydraten / 8 g eiwitten / 9 g vet
Gezonde groet,
Merel Coenders, diëtist in opleiding