Snel van je klachten af bij BeweegR Fysiotherapie. Jouw fysiotherapiepraktijk in de buurt!

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapiepraktijk in Tilburg om snel in beweging te komen? Of heb je last van fysieke klachten en wil je graag pijnvrij zijn? Neem dan direct contact met ons op! Wij streven naar korte wachttijden en proberen je dezelfde dag nog in te plannen bij een van onze fysiotherapeuten. Samen met jou werken we door middel van een actieve aanpak aan een optimaal herstel. Met onze specialisaties op het gebied van manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, medical taping, rug revalidatie en reguliere fysiotherapie biedt BeweegR Fysiotherapie - als beste fysiotherapeut in Tilburg - zorg op maat! Ook kinderen kunnen terecht bij onze kinderfysiotherapie.

BeweegR Fysiotherapie heeft géén wachtlijst en je kunt ook zónder verwijsbrief bij ons terecht.

Tarieven en vergoedingen
Sportfysiotherapie - BeweegR

Sportfysiotherapie

Manuele therapie - BeweegR

Manuele therapie

Kinderfysiotherapie - BeweegR

Kinderfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie - BeweegR

Bekkenfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie - BeweegR

Bedrijfsfysiotherapie

FysioFit - BeweegR

FysioFit

Revalidatie - BeweegR

Revalidatie

Dry needling - BeweegR

Dry needling

Echografie - BeweegR

Echografie

Medical Taping - BeweegR

Medical Taping

McKenzie therapie - BeweegR

McKenzie therapie

Fysiotherapie - BeweegR

Fysiotherapie

Fysiotherapie op het hoogste niveau!

BeweegR Fysiotherapie is gevestigd in het medisch centrum Spoorlaan, waar de lijnen naar de huisartsen en andere disciplines zeer kort zijn. Daarnaast heeft BeweegR Fysiotherapie een locatie in het mooie Spoorpark waar wij zowel binnen als buiten met onze faciliteiten en specialisten aan al jouw doelen werken. BeweegR Fysiotherapie is onder andere dé partner in fysiotherapie van topsport clubs zoals het 1e van Willem ll en Tilburg Trappers. Wij zijn al ruim 8 jaar een grote speler in Tilburg en omstreken in het verzorgen van fysiotherapie én sportief aanbod! Ons veelzijdige team bestaat uit fysiotherapeuten, personal trainers, diëtisten en leefstijlcoaches. Wij werken nauw samen met verschillende huisartsenpraktijken en andere specialisten in de buurt. Kortom, BeweegR Fysiotherapie is in Tilburg hét antwoord op al jouw hulpvragen op het gebied van fysieke klachten, sport, voeding en gezonde leefstijl!

BeweegR Fysiotherapie heeft geen wachtlijst en je kunt ook zonder verwijsbrief van de huisarts terecht bij jouw fysiotherapeut in het centrum van Tilburg. Daarnaast bieden wij een gratis (sport)spreekuur aan voor leden én niet-leden van BeweegR. Tijdens het spreekuur inventariseert de fysiotherapeut of behandeling geïndiceerd is of dat een kort advies afdoende is. Aanmelden voor een behandeling of spreekuur door een van onze fysiotherapeuten kan telefonisch per e-mail of direct online.

BeweegR werkt samen met

BeweegR BeweegR werkt samen met Viva la Fitness Tilburg BeweegR werkt samen met Tilburg Ten Miles BeweegR werkt samen met Tilburg Trappers BeweegR werkt samen met Beach Tilburg BeweegR werkt samen met MC2 BeweegR werkt samen met OUTREX

Contact Lid worden
© 2024 BeweegR | Webdesign by Frenchmade     Powered by Ompria powered by ompria